Kurser / Event

Våra kurser & event 

Dans & Event Dalarna arangerar danskurser och dansevent med fokus på att hela eventet ska hålla hög kvalitet.

Sommar bugg- och foxkurs den 6 - 7 juli 2019

 


Sommar bugg- och foxkurs den 6 - 7 juli

Anmälan är öppen

 

100% Socialdans och Dans & Event Dalarna kör tillsammans en rolig och inspirerande sommarhelgkurs i Bugg och Fox. Är du nybörjare och tycker det låter skoj och spännande med bugg & fox, vill du "rosta av dig" inför Malung eller har du dansat förut och vill bara komma igång igen så är detta kursen för dig.

Vi kommer att blanda bugg (med Lasse och Matilda) och modern fox (med Magnus och Ewa). Vi går igenom grunderna samt spinner vidare på hur man på bästa vis kan gå ut på logarna under sommaren och dansa. Ni får det bästa av båda danserna!

Pris: 400 kr

Mora 2019 Rally West Coast Swing

 


Anmälan är öppen

 

Det är dags igen…från Frankrike planeras den årliga internationella West Coast Swing flashmoben. Mer än 250 olika städer världen över tränar och visar upp dansen i början av september.I Mora har vi hängt med och gör den nu för fjärde året i rad.

Alla är välkomna till dansträningen. Du behöver inte alls kunna eller ha kunskap om vad West Coast Swing är. Denna flashmob är en koreograferad dans och vi kommer lära oss bit för bit och alla kommer att lära sig hela dansen. Du är välkommen som singel eller som par med någon. Vi kommer att träna och växla runt, alla dansar med alla. Det finns inga krav på att delta i uppträdandet och du kan bestämma dig under träningens gång hur du vill göra.

Pris: 0 kr

Avancerad Foxkiz 21-22 sep 2019

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Avancerad Foxkiz 21-22 sep 2019 med Armanch & Jeanette

Anmälan är öppen

 

Är du nyfiken och motiverad att ta din Fox till en ny nivå? Då ska du gå på FoxKiz! Kursen utgår från de mer moderna Foxstilarna, där figurer från den behagliga och sensuella pardansen Kizomba vävs in i Foxen. Med detta har många av kursdeltagare upplevt att deras Fox tagits till en helt ny nivå, en dansstil som inspirerat många. Denna kurs vänder sig till dig som är van foxdansare som gått foxkurs innan. Hela helgen kommer att hållas på en avancerad nivå och kommer att genomsyras av Förar- & Följarteknik, Flow och Connection, med fokus på variationer med olika in- & utgångar.

Armanch och Jeanette vill visa oss vägen till många nya dansupplevelser under en intensiv helg, så missa inte denna möjlighet till att delta i en helgkurs med dessa två underbara instruktörer!

I priset ingår workshops, socialdans och fika. Lunch ingår ej.

Pris: 900 kr

Foxfrossa™ V.I.P. feb 2020

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Foxfrossa™ V.I.P. 7-9 feb 2020 på Skeer i Orsa

Anmälan öppnar den 6/5 kl. 20:00 


Foxfrossa™ är ett foxevent för både erfarna dansare och för de som inte dansat på ett tag men kan grunderna. Du ska kunna föra/följa, dansa i takt, snurra och dansa framåt och bakåt. Eventet pågår under en helg där workshops, socialdans, mat och umgänge ligger i fokus. I priset ingår kurser med Team Vesterli, socialdanser (öppen endast för deltagare i FoxFrossan), två luncher, fika, vickning fredag och lördag kväll samt middagsbuffé och danskväll med M&M Fox Night på lördagskvällen.


Årets Tema är: JAMES BOND


Pris: 1 650 kr

Dans & Event Dalarna Handelsbolag


Tallåsvägen 28

794 33 ORSA


info@dansocheventdalarna.se

www.DansOchEventDalarna.se

Organisationsnummer: 969783-9398


Vi innehar F-skattebevis


Bankgiro 375-9461