Kurser / Event

Våra kurser & event 

Dans & Event Dalarna arangerar danskurser och dansevent med fokus på att hela eventet ska hålla hög kvalitet.

Fox & WCS träning för par


Anmälan är öppen

Start den 11/10

 

Dansar Ni Fox och/eller WCS finns möjligheten att träna ihop Er som par i en eller båda danserna. Träningen är bäst lämpad för Er som gått flera kurser eller event och som dansar någon av danserna regelbundet. Träningen är ledd viss del av tiden av Ewa och Magnus, och resterande tid lägger paren själva upp sin träning. Därför krävs att paren behärskar dansen/danserna helt på egen hand. Deltagarna får gärna dela med sig av sina danskunskaper till andra danspar under träningstillfällena. Nybörjare eller oerfarna dansare rekommenderas att först gå kurser.

Pris: 500 kr för 7 tillfällen under hösten 2019

Avancerad Foxkiz 21-22 sep 2019

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Avancerad Foxkiz 21-22 sep 2019 med Armanch & Jeanette

Anmälan är öppen

 

Är du nyfiken och motiverad att ta din Fox till en ny nivå? Då ska du gå på FoxKiz! Kursen utgår från de mer moderna Foxstilarna, där figurer från den behagliga och sensuella pardansen Kizomba vävs in i Foxen. Med detta har många av kursdeltagare upplevt att deras Fox tagits till en helt ny nivå, en dansstil som inspirerat många. Denna kurs vänder sig till dig som är van foxdansare som gått foxkurs innan. Hela helgen kommer att hållas på en avancerad nivå och kommer att genomsyras av Förar- & Följarteknik, Flow och Connection, med fokus på variationer med olika in- & utgångar.

Armanch och Jeanette vill visa oss vägen till många nya dansupplevelser under en intensiv helg, så missa inte denna möjlighet till att delta i en helgkurs med dessa två underbara instruktörer!

I priset ingår workshops, socialdans och fika. Lunch ingår ej.

Pris: 900 kr

Foxkurs Grund


Anmälan är öppen


Fox Grund, intensivkurs under helgen den 26-27 oktober 2019

Detta är en kurs för dig som aldrig har dansat fox tidigare, men även för dig som vill förnya din fox. Vi lär oss grunderna i den moderna foxen och kommer att lära oss figurer och teknik i främst stängd förning. Vi övar på musikanpassning, ram, balans och föra-följa-teknik.
På lördag kväll är det socialdans i enbart fox kl 19.30 - 23.00. Gratis för dig som går kursen.

Pris: 600 kr

Ronie & Sigrid är tillbaka i Orsa

30 nov - 1 dec 2019


Anmälan är öppen


Helgkurs FoxKiz (Avancerad Fox med Kizombainslag) med Ronie Saleh och Sigrid Behm. Du ska kunna dansa modern Fox, och ska ha gått någon foxkurs innan eller vara en van socialdansare. Eventet är under en helg där workshops, socialdans, god mat och umgänge ligger i fokus. I priset ingår helgkursen med Ronie Saleh med partner, socialdansen, två luncher, för- och eftermiddagsfika samt middag lördag kväll.


Pris: 1500 kr

Foxfrossa™ V.I.P. feb 2020

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Foxfrossa™ V.I.P. 7-9 feb 2020 på Skeer i Orsa

Anmälan är öppen 


Foxfrossa™ är ett foxevent för både erfarna dansare och för de som inte dansat på ett tag men kan grunderna. Du ska kunna föra/följa, dansa i takt, snurra och dansa framåt och bakåt. Eventet pågår under en helg där workshops, socialdans, mat och umgänge ligger i fokus. I priset ingår kurser med Team Vesterli, socialdanser (öppen endast för deltagare i FoxFrossan), två luncher, fika, vickning fredag och lördag kväll samt middagsbuffé och danskväll med M&M Fox Night på lördagskvällen.


Årets Tema är: JAMES BOND


Pris: 1 650 kr

Avancerad Foxkurs-I båda rollerna 2020

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Avancerad Foxkurs i april 2020 på Skeer i Orsa

Anmälan öppnar den 23/9 Kl 20.00


Vi hälsar Tony och Kimberly välkomna till Orsa igen! Den här gången blir det en helgkurs, Avancerad Foxkurs - i båda rollerna, på Skeer den 25-26 april 2020. Du kommer att dansa i rollen som både förare och följare! Du kommer först behärska tekniken eller figuren i din ordinarie roll (dvs den roll du har anmält dig i), sedan får du öva och lära dig samma sak i din icke ordinarie dansroll. Detta är ett mycket effektivt sätt att lära och öka förståelsen för dansen. Allt i syfte att öka dansupplevelsen och dansglädjen! Förutom fantastisk mat och social samvaro, kommer fokus under helgen att ligga på samspel, teknik och musikalitet. Övningarna och figurerna är självklart anpassade för att kunna användas på det sociala dansgolvet för att ge ökad närvaro och känsla i dansen. Kursen riktar sig till dig som har stor vana av modern social fox, dansar regelbundet och har en god grundteknik.


Pris: 1 600 kr

Dans & Event Dalarna Handelsbolag


Tallåsvägen 28

794 33 ORSA


info@dansocheventdalarna.se

www.DansOchEventDalarna.se

Organisationsnummer: 969783-9398


Vi innehar F-skattebevis


Bankgiro 375-9461