Kurser / Event

Våra kurser & event 

Dans & Event Dalarna arangerar danskurser och dansevent med fokus på att hela eventet ska hålla hög kvalitet.

Fox & Kizomba 8-9 juni 2019

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Fox & Kizomba 8-9 juni 2019 med Ronie och Sigrid

Anmälan är öppen

 

Ronie och Sigrid kommer till Orsa igen för ett nytt Fox- och Kizombaevent under en hel helg. Du ska kunna dansa modern Fox på avancerad nivå, ha gått flera kurser och dansat en del ute på socialgolven. Kizomba grund/fortsättning; vi gör kort repetion av grunderna för att sedan gå vidare med fortsättning baserat på grunderna. Passar för dig som just börjat dansat Kizomba eller för dig som vill fräscha upp dina kunskaper. Eventet pågår under en helg där workshops, socialdans, mat och umgänge ligger i fokus. I priset ingår workshops under helgkursen med Ronie & Sigrid, socialdans, fika, två luncher, samt middag lördag kväll.

Pris: 1 500 kr

Avancerad Foxkiz 21-22 sep 2019

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Avancerad Foxkiz 21-22 sep 2019 med Armanch & Jeanette

Anmälan är öppen

 

Är du nyfiken och motiverad att ta din Fox till en ny nivå? Då ska du gå på FoxKiz! Kursen utgår från de mer moderna Foxstilarna, där figurer från den behagliga och sensuella pardansen Kizomba vävs in i Foxen. Med detta har många av kursdeltagare upplevt att deras Fox tagits till en helt ny nivå, en dansstil som inspirerat många. Denna kurs vänder sig till dig som är van foxdansare som gått foxkurs innan. Hela helgen kommer att hållas på en avancerad nivå och kommer att genomsyras av Förar- & Följarteknik, Flow och Connection, med fokus på variationer med olika in- & utgångar.

Armanch och Jeanette vill visa oss vägen till många nya dansupplevelser under en intensiv helg, så missa inte denna möjlighet till att delta i en helgkurs med dessa två underbara instruktörer!

I priset ingår workshops, socialdans och fika. Lunch ingår ej.

Pris: 900 kr

Dans & Event Dalarna Handelsbolag


Tallåsvägen 28

794 33 ORSA


info@dansocheventdalarna.se

www.DansOchEventDalarna.se

Organisationsnummer: 969783-9398


Vi innehar F-skattebevis


Bankgiro 375-9461