Kurser / Event

Våra kurser & event

Dans & Event Dalarna arangerar danskurser och dansevent med fokus på att hela eventet ska hålla hög kvalitet.

Fox & West Coast Swing träning för par

 

Dans & Event Dalarna anordnar

Fox & West Coast Swing träning för par

Anmälan är öppen

 

Dansar Ni Fox och/eller WCS finns möjligheten att träna ihop Er som par i en eller båda danserna. Träningen är bäst lämpad för Er som gått flera kurser eller event och som dansar någon av danserna regelbundet. Träningen är ledd viss del av tiden av Ewa och Magnus, och resterande tid lägger paren själva upp sin träning. Därför krävs att paren behärskar dansen/danserna helt på egen hand. Deltagarna får gärna dela med sig av sina danskunskaper till andra danspar under träningstillfällena. Nybörjare eller oerfarna dansare rekommenderas att först gå kurser.

 

Pris: 500 kr för 8 tillfällen under våren 2019.

Foxkurs medelavancerad Mora 30-31 mars 2019

 

Dans & Event Dalarna anordnar

Fox medelavancerad nivå, intensivkurs 


Du behärskar grunderna och kan dansa i stängd och öppen förning. Du behärskar egen balans, ram och föra/följa. Du ska ha gått minst en fortsättningskurs i modern fox. Vi lär oss teknik, nya figurer i främst öppen förning, musikanpassningar, styling och lär oss mer om musikkänsla.


Lördag kl 10.00 - 16.00. Lunch 12.00. 

Söndag kl 10.00 - 15.00. Lunch 12.00. 


På lördag kväll är det socialdans i fox kl 19.00 - 23.00. Gratis för dig som går kursen.


Pris: 600 kr/deltagare.

Fox & Kizomba 8-9 juni 2019

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Fox & Kizomba 8-9 juni 2019 med Ronie och Sigrid

Anmälan är öppen

 

Ronie och Sigrid kommer till Orsa igen för ett nytt Fox- och Kizombaevent under en hel helg. Du ska kunna dansa modern Fox på avancerad nivå, ha gått flera kurser och dansat en del ute på socialgolven. Kizomba grund/fortsättning; vi gör kort repetion av grunderna för att sedan gå vidare med fortsättning baserat på grunderna. Passar för dig som just börjat dansat Kizomba eller för dig som vill fräscha upp dina kunskaper. Eventet pågår under en helg där workshops, socialdans, mat och umgänge ligger i fokus. I priset ingår workshops under helgkursen med Ronie & Sigrid, socialdans, fika, två luncher, samt middag lördag kväll.

Pris: 1 500 kr

Avancerad Foxkiz 21-22 sep 2019

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Avancerad Foxkiz 21-22 sep 2019 med Armanch & Jeanette

Anmälan är öppen

 

Är du nyfiken och motiverad att ta din Fox till en ny nivå? Då ska du gå på FoxKiz! Kursen utgår från de mer moderna Foxstilarna, där figurer från den behagliga och sensuella pardansen Kizomba vävs in i Foxen. Med detta har många av kursdeltagare upplevt att deras Fox tagits till en helt ny nivå, en dansstil som inspirerat många. Denna kurs vänder sig till dig som är van foxdansare som gått foxkurs innan. Hela helgen kommer att hållas på en avancerad nivå och kommer att genomsyras av Förar- & Följarteknik, Flow och Connection, med fokus på variationer med olika in- & utgångar.

Armanch och Jeanette vill visa oss vägen till många nya dansupplevelser under en intensiv helg, så missa inte denna möjlighet till att delta i en helgkurs med dessa två underbara instruktörer!

I priset ingår workshops, socialdans och fika. Lunch ingår ej.

Pris: 900 kr

Dans & Event Dalarna Handelsbolag


Tallåsvägen 28

794 33 ORSA


info@dansocheventdalarna.se

www.DansOchEventDalarna.se

Organisationsnummer: 969783-9398


Vi innehar F-skattebevis


Bankgiro 375-9461