Kurser / Event

Våra kurser & event 

Dans & Event Dalarna arangerar danskurser och dansevent med fokus på att hela eventet ska hålla hög kvalitet.

Fox & WCS träning för par 2020

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Fox & West Coast Swing träning för par

Anmälan är öppen


Dansar Ni Fox och/eller WCS finns möjligheten att träna ihop Er som par i en eller båda danserna. Träningen är bäst lämpad för Er som gått flera kurser eller event och som dansar någon av danserna regelbundet. Träningen är ledd viss del av tiden av Ewa och Magnus, och resterande tid lägger paren själva upp sin träning. Därför krävs att paren behärskar dansen/danserna helt på egen hand. Deltagarna får gärna dela med sig av sina danskunskaper till andra danspar under träningstillfällena. Nybörjare eller oerfarna dansare rekommenderas att först gå kurser.


Pris: 500 kr för 9 tillfällen under våren 2020

Foxfrossa™ V.I.P. feb 2020

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Foxfrossa™ V.I.P. 7-9 feb 2020 på Skeer i Orsa

Anmälan är öppen 


Foxfrossa™ är ett foxevent för både erfarna dansare och för de som inte dansat på ett tag men kan grunderna. Du ska kunna föra/följa, dansa i takt, snurra och dansa framåt och bakåt. Eventet pågår under en helg där workshops, socialdans, mat och umgänge ligger i fokus. I priset ingår kurser med Team Vesterli, socialdanser (öppen endast för deltagare i FoxFrossan), två luncher, fika, vickning fredag och lördag kväll samt middagsbuffé och danskväll med M&M Fox Night på lördagskvällen.


Årets Tema är: JAMES BOND


Pris: 1 650 kr

Fox medelavancerad med Ewa & Magnus

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Fox medelavancerad nivå, intensivkurs under helgen den 7-8 mars 2020

Anmälan är öppen


Du behärskar grunderna och kan dansa i stängd och öppen förning. Du behärskar egen balans, ram och föra/följa. Du ska ha gått minst en fortsättningskurs i modern fox. Vi lär oss teknik, nya figurer i främst öppen förning, musikanpassningar, styling och lär oss mer om musikkänsla.

Lördag kl 10.00 - 16.00. Lunch 12.00.

Söndag kl 10.00 - 16.00. Lunch 12.00.

På lördag kväll är det socialdans i fox kl 19.00 - 23.00. Gratis för dig som går kursen.


Pris: 600 kr/deltagare.

Avancerad Foxkurs-I båda rollerna 2020

 

Dans & Event Dalarna arrangerar

Avancerad Foxkurs i april 2020 på Skeer i Orsa

Anmälan är öppen.


Vi hälsar Tony och Kimberly välkomna till Orsa igen! Den här gången blir det en helgkurs, Avancerad Foxkurs - i båda rollerna, på Skeer den 25-26 april 2020. Du kommer att dansa i rollen som både förare och följare! Du kommer först behärska tekniken eller figuren i din ordinarie roll (dvs den roll du har anmält dig i), sedan får du öva och lära dig samma sak i din icke ordinarie dansroll. Detta är ett mycket effektivt sätt att lära och öka förståelsen för dansen. Allt i syfte att öka dansupplevelsen och dansglädjen! Förutom fantastisk mat och social samvaro, kommer fokus under helgen att ligga på samspel, teknik och musikalitet. Övningarna och figurerna är självklart anpassade för att kunna användas på det sociala dansgolvet för att ge ökad närvaro och känsla i dansen. Kursen riktar sig till dig som har stor vana av modern social fox, dansar regelbundet och har en god grundteknik.


Pris: 1 600 kr

Då ingår allt som hör till eventet, inga andra kostnader tillkommer.

Avancerad Fox med Ronie & Sigrid 2020

 

Anmälan öppnar den 27/1 Kl 20.00


Ronie & Sigrid är tillbaka med avancerad fox 30-31 maj 2020 på Skeer


Helgkurs Avancerad Fox med Ronie Saleh och Sigrid Behm. Du ska kunna dansa modern Fox, och ska ha gått foxkurs innan eller vara en van socialdansare. Eventet är under en helg där workshops, socialdans, god mat och umgänge ligger i fokus. I priset ingår helgkursen med Ronie Saleh med partner, socialdansen, två luncher, för- och eftermiddagsfika samt middag lördag kväll.


Pris: 1 500 kr.

Då ingår allt som hör till eventet, inga andra kostnader tillkommer.

Dans & Event Dalarna Handelsbolag


Tallåsvägen 28

794 33 ORSA


info@dansocheventdalarna.se

www.DansOchEventDalarna.se

Organisationsnummer: 969783-9398


Vi innehar F-skattebevis


Bankgiro 375-9461